Agenda

Hieronder vind je het programma van BWWZ en haar partners.

Evenementen van BWWZ zijn, tenzij anders vermeld, toegankelijk voor leden met één introducee. Een introducee mag zonder lidmaatschap eenmalig deelnemen aan een evenement. Wil je de sfeer komen proeven, bijvoorbeeld tijdens een Malt van de Maand proeverij, maar heb je niemand die je kan introduceren? Neem dan contact op met het bestuur (info@bwwz.nl), er valt altijd wel wat te regelen!

Naast deze evenementen zullen er door leden incidentele ontmoetingen georganiseerd worden. Meer hierover zal te zijner tijd op deze pagina en via mail naar de leden gecommuniceerd worden.

Dec
10
Tue
Malt van de Maand december @ Hotel Restaurant Fidder
Dec 10 @ 20:00 – 21:30

Elke 2e maandag (oneven maanden) of dinsdag (even maanden) van de maand schenkt Blue Water Whiskyclub Zwolle een malt van de maand aan zijn leden.

Vanaf 20:00 ben je van harte welkom in hotel Fidder. Hier kun je gratis een glas van de door ons samen met onze partners geselecteerde Malt van de Maand proeven.

Uiteraard kun je na dit eerste glas nog een extra dram kiezen uit de omvangrijke collectie van Patrick’s bar. Leden rekenen deze extra dram(s) af met 20% korting!

Dec
14
Sat
Bezoek Zuidam Distillers @ Zuidam Distillers
Dec 14 @ 12:00 – 18:00

14 december rond de middag vertrekken we per bus vanuit Zwolle richting het zuiden alwaar we vanaf 14:00 een rondleiding krijgen door de distilleerderij met daarbij uitgebreide uitleg over het productieproces door Patrick van Zuidam, de distillateur zelf.
We sluiten af met een uitgebreide proeverij van het lekkers dat daar gemaakt wordt.

Vanuit de vereniging regelen we het vervoer en wat lekkers voor onderweg waardoor de eigen bijdrage beperkt blijft tot EUR 25,-. Het is immers een feestjaar…

Introducees zijn welkom, zij betalen dan EUR 40,- voor deelname.

Lijkt het je leuk om mee te gaan, geef je dan z.s.m. op via info@bwwz.nl want de bus is bij-na vol!

Op de terugweg nemen we direct de flessen mee van onze eigen BWWZ-botteling.